0 items - 0,00 € 0

  info@abakos.si    Ure     01 7096 300

0 items - 0,00 € 0

O podjetju

Domov / O podjetju

Da je podjetje uspešno je potrebna inovativnost in dobro izdelan načrt. Prisotnost na trgu z dobro načrtovano CGP vizualno podobo je največkrat ključna za odločitev vašega kupca.

IŠČETE ENOSTAVNE REŠITVE ZA UGODNO CENO?

V podjetju ABAKOS se že več kot 30 let ukvarjamo z grafično pripravo in tiskom. Naši cilji so naravnani na celovito ponudbo storitev od priprave do izdelka, pa naj bo to vizitka, žig, etiketa, embalaža, zahteven katalog ali predstavitev na večjih oglasnih površinah. V podjetju vedno prisluhnemo naročnikovim željam in skupaj najdemo najprimernejšo rešitev.

TISKAMO VSE IN NA VSE!

Zagotovo smo eno najbolj opremljenih grafičnih studiev in tiskarn v naši regiji. Podjetje je bilo ustanovljeno 1993 kot grafični studio za pripravo tiskovin, izdelavo poskusnih odtisov in fotolitov za offset tisk. Potrebe tržišča so narekovale razvoj dodatnih storitev, tako smo svojo ponudbo razširili na offset tisk, digitalne tiskovine, med prvimi podjetji v Sloveniji smo uvedli direktni velikoformatni UV in solventni tisk ter digitalni DTF tisk na tekstil. Laserska gravura, razrez in CNC obdelava izdelka nas po novem bogati pri izvedbi najrazličnejših promocijskih vsebin. Bogate izkušnje imamo z barvnim nadzorom, v tisku uporabljamo nove FOGRA standarde. BEST PROOF – EFI, X-rite in drugi kalibracijski merilniki nam pomagajo k kvalitetnejšim končnim izdelkom. S svojimi CTP stroji in znanjem sodelujemo v več tiskarnah. Reklamne, svetlobne table in izložbene grafike izdelujemo, dostavljamo in montiramo po vsej državi, naše tiskovine pa segajo tudi dlje.

DOBRA IZBIRA?

Izkušena ekipa, katera ima v podjetju velik nabor opreme je zagotovilo, da se naročniki radi vračajo k nam. Pridite tudi Vi.

Miroslav Kos
direktor