0 items - 0,00 € 0

  info@abakos.si    Ure     01 7096 300

0 items - 0,00 € 0

Dotisk

Domov / Dotisk

dotisk

Izbran artikel lahko opremimo z vašim logotipom ali grafiko.

Sitotisk

Sitotisk je primeren za tisk na najrazličnejše materiale. Prednosti sitotiska so razmeroma hitra priprava, izredno dobra obstojnost barve in cenovno ugoden tisk. Tiskamo lahko na različne izdelke: majice, torbe, nahrbtnike, dežnike, koledarje, USB ključe, svinčnike, obeske in drugo.
Uporablja se tudi v prednovoletnem času za dotisk na poslovna darila.

Tampo tisk

Tisk na neravne površine. Uporabljamo ga za dotisk drobnih artiklov, kemičnih svinčnikov, vžigalnikov, obeskov, skodelic, …

Termo tisk s sito preslikači, DTF (direct to film) preslikači, flex in flok folijo na tekstil

V primerih, ko s sitotiskom ne moremo izdelati dobre predloge, uporabimo najnovejšo tehniko tiska z DTF termo transfer preslikači.

dotisk s preslikači

DTF TISK NA TEKSTIL

DTF je najnovejša tehnologija barvnega dotiska na tekstil in druge tovrstne materiale. Praznovanja, rojstnodnevno darilo, majice društva, dekliščina, zabavna fotografija natisnjena na majico, vse to in še več lahko natisnemo kot unikat ali razmnožimo na večjo količino. DTF tisk omogoča prenos tudi manjših barvnih detajlov na temno ali svetlo majico. Pri črnih in temnih majicah se pri tisku lahko bela barva uporabi kot samostojna barva ali kot podlaga za fotografijo in ostale barvne predloge.

Postopek DTF: design najprej z inkjet tekstilnimi barvami natisnemo na prozoren film, na svežo barvo se nanese prašno lepilo, ki ga s pomočjo grelnega tunela fiksiramo na film. S termo prešo se nato grafika prenese na majico, vrečko, torbo, nahrbtnik, kapo,…

Fleks in flok tehniko uporabimo za posebne efekte. Na fleks folijo natisnemo motiv za tekstil in grafiko izrežemo po obrisu. S pomočjo termo preše izdelano grafiko prenesemo na želeni artikel.
Za posebne efekte motiv izrežemo iz barvne flex ali flok folije, na primer zlata, srebrna, folija z gliter bleščicami, odsevne barve.