0 items - 0,00 € 0

  info@abakos.si    Ure     01 7096 300

0 items - 0,00 € 0

Pravilnik o zasebnosti

Domov / Pravilnik o zasebnosti

Zaščita zasebnosti in uporaba osebnih podatkov

Naše podjetje Abakos d.o.o. se zavzema za varovanje vaše zasebnosti. Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke, zbrane preko našega spletnega sistema, skrbno varovali. Brez vašega soglasja teh podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami ali jih uporabljali v neprimerne namene. Vendar pa na naši spletni strani obstajajo povezave do drugih strani, ki niso povezane z našim podjetjem, zato ne moremo zagotoviti varovanja vaših podatkov na teh straneh.

Stremimo k zagotavljanju varnosti in zasebnosti obiskovalcev naše spletne strani. Da bi to dosegli, implementiramo različne tehnične in organizacijske ukrepe, ki pomagajo pri zaščiti zbranih podatkov. Kljub temu pa moramo priznati, da popolne varnosti na internetu ni mogoče zagotoviti.

Avtorske pravice

Vsebina na naši spletni strani je avtorsko zaščitena. Informacije so namenjene osebni uporabi in nekomercialnim namenom. Vsakršno kopiranje, razmnoževanje ali distribucija teh vsebin je brez ustrezne dovolitve prepovedana.

Omejitev odgovornosti

Informacije na naši spletni strani so objavljene z namenom obveščanja javnosti o naših storitvah in izdelkih. Te informacije so zgolj informativne narave in ne prevzemamo odgovornosti za morebitne napake ali pomanjkljivosti. Uporabniki spletne strani morajo vse objavljene vsebine uporabljati na lastno odgovornost. Prav tako si pridržujemo pravico do sprememb vsebin na naši spletni strani kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna mesta shranijo na napravah uporabnikov za shranjevanje nastavitev in prepoznavanje naprav. Ti piškotki omogočajo spletnim stranem, da se prilagodijo vašim potrebam in nastavitvam. Uporabljamo jih za izboljšanje vaše izkušnje brskanja, shranjevanje podatkov o vaših nastavitvah in za analizo obiska našega spletnega mesta. Kontrolo nad tem, kako se piškotki shranjujejo, ima vaš brskalnik, in lahko po želji omejite ali preprečite njihovo shranjevanje.

Piškotki so ključnega pomena za nemoteno delovanje spletnih storitev. Z njimi se izboljša hitrost in učinkovitost interakcije med uporabnikom in spletno stranjo, saj si spletna stran zapomni vaše preference. Piškotki so uporabni za različne namene, kot so shranjevanje podatkov o vaših spletnih nastavitvah, analizo prometa in prilagajanje vsebin vašim željam. Naše spletno mesto uporablja piškotke v skladu z smernicami informacijskega pooblaščenca.