0 items - 0,00 € 0

  info@abakos.si    Ure     01 7096 300

0 items - 0,00 € 0

Samolepilne etikete, polični kartončki,…

Domov / Samolepilne etikete, polični kartončki,…

Samolepilne etikete – tradicija in kvaliteta
Nudimo celovit servis oskrbe s tiskanimi in bianko samolepilnimi etiketami v rolah ali formatu. Etikete oblikujemo, potiskamo, navijemo po željah in vaših zahtevah iz različnih materialov in različnih dimenzij. Etikete lahko dodatno perforiramo, luknjamo in razrežemo. Barve na naših etiketah imajo odlično pokrivnost, odpornost in ostrino.

Kartončki, kartice, vstopnice
Označevalni kartončki so v proizvodnji ali trgovini spremljevalci vsakega artikla ali skupine artiklov. Ko na kartonček odtisnemo še črtno kodo, postanejo nepogrešljivi za vsakega trgovca. Tudi brez vstopnic in kartic iz termo papirja, si kljub vsej tehnologiji ne moremo predstavljati sodobnega življenja. Vstopnice in kartice v naši proizvodnji potiskamo v skladu z vašimi željami.

Termo transfer trakovi
Termo transfer trakovi so ključni element pri dotiskovanju spreminjajočih se podatkov na bianko ali tiskanih etiketah. Trakovi so antistatični in anti-lepljivi z visoko stopnjo premaza, kar omogoča nizko porabo in visoko barvno občutljivost. Vse navedene lastnosti povečujejo kvaliteto odtisa, obstojnost odtisa in podaljšujejo življenjsko dobo tiskalnika oz. glave tiskalnika.