0 items - 0,00 € 0

  info@abakos.si    Ure     01 7096 300

0 items - 0,00 € 0

Reklamni napisi

Domov / Storitve / Reklamni napisi

Izrezani iz stirodurja

3D – Napisi

Namen reklamnih napisov je prepoznavnost in krepitev komunikacije s strankami. Oblikovani in umeščeni morajo biti tako, da nam padejo v oči. Stirodur 3D napisi so lahko za zunanjo in notranjo uporabo. Za napise lahko uporabimo tudi druge materiale kot so stiropor, forex, les, pena, pleksi steklo. Ti materiali so lahko v osnovi barvni, možno jih je tudi barvati po izrezu. Na steno jih največkrat lepimo. Debelina napisa se prilagaja dimenziji in izgledu, razpon je nekje od 5 do 100mm.

DBS-znak-3d izrez
osvetlitev z LED lučmi

SVETLOBNE TABLE

Svetlobne table se izdelujejo iz kovinskega okvirja, v ospredju table kjer je grafika največkrat v utore namestimo pleksi ali leksan belo opalno steklo. Steklo opremimo s translucentnimi folijami, ki dobro presevajo svetlobo in barva napisa z pod osvetlivijo ostane intenzivna. Zahtevnejše grafike natisnemo z UV tiskalnikom in sicer s tehniko trojnega nanosa tiska, kolor / v sredini bela in nato spet kolor. S takim načinom tiska dosežemo, da se dnevni izgled napisa ne spremeni s tem ko v mraku prižgemo luči in natisnjena grafika lepo barvno žari. Večje table, tudi zaradi varnosti izdelamo ospredje iz napetega svetlobnega ceradnega platna, na katerega lepimo ali natisnemo grafiko. Osvetlitev table se izvede z uporabo LED luči, katere namestimo na hrbet ali notranji bok table.

Svetlobna tabla z osvetlitvijo
Osvetlitev z LED lučmi

3D - SVETLOBNE ČRKE

3D reklamni napisi so lahko opremljeni z LED lučmi, osvetlitve so lahko usmerjene naprej ali nazaj z odmikom od stene in odsevajo kot svetlobna senca. 3D globinski napis je lahko izdelan samo kot dodatek in je debel le nekaj milimetrov, ali pa ga pasarsko izdelamo iz kovinske obrobe in pleksi ospredja skozi katerega sveti napis.

Svetlobni napis