0 items - 0,00 € 0

  info@abakos.si    Ure     01 7096 300

0 items - 0,00 € 0

Promocijski in označevalni sistemi

Domov / Promocijski in označevalni sistemi

Promocijski material

Stenski klip okvir

stenski klip okvir b1 b2 a2 a3a4

Primeren je za pogosto menjavo reklamnih plakatov.

Izložbeni dvostranski klip okvir

Posebnost dvostranskega izložbenega klip okvirja je v tem, da ga namestimo na stekleno površino. Okvir se prilepi na notranjo stran izložbenega stekla. Vanj se vstavita dva plakata tako, da se stikata s hrbtišči. Na zunanjo stran izložbenega stekla se prilepijo okrasne letve, da skrijejo lepilni trak okvirja, ki je prilepljen z notranje strani.

viseci klip okvir

Viseči klip okvir

Kadar namestitev okvirja ni mogoča na steno ali steklo, se lahko odločite za viseči okvir. Ta je na voljo v enostranski izvedbi (kadar ga nameščate pred steno) ali dvostranski izvedbi (kadar ga nameščate na izložbeno steklo; v tem primeru je plakat viden z obeh strani). Praviloma je izdelan v pokončnem formatu, na željo naročnika pa je možna tudi ležeča izvedba.

svetlobna tabla standardSvetlobna tabla Standard

Omogoča predstavitev sporočil s svetlobnim efektom. Ker ni odporna proti vlagi, je primerna za postavitev v zaprtih prostorih. Izdelana je v enostranski – stenski ali dvostranski – viseči izvedbi.

Protivetrno stojalo Eco Waterbase

protivetrno stojalo eco waterbasePodnožje, ki ga napolnite z vodo in močne vzmeti kljub vetru preprečujejo, da bi se stojalo prevrnilo. Vodotesni klip okvir varuje plakat, saj s tesnilom preprečuje vdor vode v okvir. V podnožju je dodana industrijska sol, da voda pozimi ne zamrzne in s tem poškoduje posode. Lažje premikanje stojala omogočajo kolesa na podnožju.

 A stojalo

a stojalo b1 b2 a0 a1 a2Že vsem dobro poznana in močno razširjena A stojala so primerna za pogosto menjavo reklamnih plakatov brez uporabe orodja. Primerna so za notranjo in zunanjo postavitev.

mobilno stojalo za plakate quick dvostransko pingvinMobilno stojalo za plakate Quick, dvostransko

Uporabljamo ga takrat, ko je dostop do njega mogoč z vseh strani. To pomeni, da s hrbtiščem ni obrnjen proti steni. Nepogrešljivo je na promocijah, sejemskih predstavitvah, v trgovskih centrih, poslovnih prostorih … Lahkost in zložljivost mu omogočata mobilnost, klip sistem vpenjanja plakatov pa hitro in enostavno postavitev in menjavo plakatov.

 

mobilno stojalo za plakate smart roll banner enostranskoMobilno stojalo za plakate Smart Roll Banner, enostransko

Predstavlja najhitrejšo in najpreprostejšo postavitev plakata. Plakat predhodno vpnemo v stojalo in ga s pomočjo vzmeti zvijemo v samo stojalo. Na predstavitvi je tako v nekaj sekundah postavljeno in pripravljeno na promocijo vaših izdelkov ali storitev. Zaradi teleskopske palice je stojalo nastavljivo po višini, širina je fiksna.

mobilno stojalo za plakate smart roll banner dvostransko

Mobilno stojalo za plakate Smart Roll Banner, dvostransko

Običajno se uporablja takrat, ko je dostop do njega mogoč z vseh strani. To pomeni, da s hrbtiščem ni obrnjen proti steni. Predstavlja hitro in enostavno postavitev plakata. Oba plakata predhodno vpnemo v stojalo in ju s pomočjo vzmeti zvijemo v samo stojalo.

Plakatna letev Poster snap

plakatna letev poster snapPlakatna letev je primerna za vpenjanje vseh vrst reklamnih plakatov. Spodnja letev omogoča napetost in naravnanost plakata. Enostranska izvedba.

Plastični promocijski pult

Je odlična rešitev za promocije, saj plastični material pripomore k izredni lahkosti in zato olajšani mobilnosti. Elementi omogočajo preprosto sestavljanje.

Grafiko lahko natisnemo na samolepilno folijo in jo nalepimo na plašč in logo enoto ali pa jo natisnemo na cerado ter jo na plašč in logo enoto namestimo z ježki. Slednje pride v poštev takrat, ko se grafika pogosto menja.

Promocijska stena Pop up, ukrivljena

promocijska stena pop up ukrivljenaVeliko je priložnosti, kjer potrebujete odlično in prodorno predstavitev. Si predstavljate, da bi imeli v lasti sejemsko konstrukcijo, ki se lahko prilagodi različnim tlorisom, je zložljiva in mobilna – prevoz tudi z osebnim avtomobilom, lahko jo postavite v nekaj minutah in to popolnoma brez orodja, jo varno pospravite v kovček, ki ga lahko spremenite v info točko, ima možnost menjave grafičnih panelov in ugodno ceno.

Spomnite se, koliko denarja ste morali odšteti za najem sejemske konstrukcije. Pop up promocijsko steno lahko popolnoma sami pripeljete in postavite na kateri koli predstavitvi (sejmu, kongresu, simpoziju …).

Poljubno sestavljivo stojalo za plakate Piramid

poljubno sestavljivo stojalo za plakate piramidJe najbolj razširjeno in najbolj prodajano stojalo v skupini stojal za plakate in brošure. Kupci se zanj odločajo predvsem zaradi njegove prilagodljivosti.