0 items - 0,00 € 0

  info@abakos.si    Ure     01 7096 300

0 items - 0,00 € 0

Štampiljke

Domov / Štampiljke

Štampiljke

 

ŠTAMPILJKE – ŽIGI, Trodat in Colop.
Hitro, kakovostno in po ugodnih cenah izdelujemo gumice in štampiljke z ohišji Trodat in Colop. Štampiljke so sodobnih oblik, izdelane iz kakovostnih materialov in so primerne za vsakodnevno uporabo doma, na poti ali v pisarni. Na zalogi imamo pisarniške kovinske, avtomatske iz okolju prijazne PVC mase, datirke, numeratorje, žepne in ročne navadne štampiljke.

Gumice za štampiljke
Gumice za žige izdelujemo s pomočjo laserksega CO2 gravirnega stroja, kar nam omogoča takojšnjo izdelavo za vse vrste in velikosti štampiljk. Material za odtisne gumice je naravna guma, ki se izredno kvalitetno in natančno gravira in izreže. Gumice za štampiljke imajo dolgo življenjsko dobo. V kolikor imate staro ohišje štampiljke, lahko naročite tudi samo izdelavo gumice za menjavo napisa.

Blazinice z barvnim črnilom za štampiljke
Z uporabo nadomestnih blazinic si zagotovite, da bo iztis čist in enoten. Črnilo je kakovostno in dobro deluje pri nizkih in visokih temperaturah. Odtis je obstojen več desetletij. Črnilo se ne izsuši in ni strupeno, zato priporočamo, da se črnilo ne doliva, temveč se zamenja kompletna blazinica. Nova oblika blazinic omogoča zamenjavo le teh brez dotika črnila. V ponudbi imamo nadomestne blazinice za vse modele Trodat in Colop štampiljk. Blazinice so na voljo v črni, modri, rdeči, zeleni in vijoličasti barvi.

Štampiljka Trodat 4912

Štampiljka Trodat 4912 je najbolj prodajana štampiljka v naši ponudbi.

Priporočamo jo tudi vam!
Velikost odtisa je 47 x 17 mm, kar omogoča zadostno velikost za večino uporabnikov. Ergonomska oblika in dovolj robustna izdelava ohišja omogoča dolgo življenjsko dobo žiga. Ko odtis začne slabeti, zamenjate barvno blazinico in tisk bo spet kot nov.

AKCIJSKA CENA – gumica in ohišje Trodat 4912

Cena samo: 19,00 EUR + 22 % DDV